Dodatne informacije

Asonor® so v 80-ih letih razvila nekatera vodilna farmacevtska podjetja in znanstveniki....

Asonor® so v 80-ih letih razvila nekatera vodilna farmacevtska podjetja in znanstveniki.

Njihov cilj je bil razviti izdelek, ki bi zadovoljil kupce, ne da bi ogrožal njihovo zdravje. Na ta način nam je uspelo doseči kar najvišjo učinkovitost in hkrati zagotoviti izdelek brez stranskih učinkov*. Asonor je klinično preizkušen z obsežno študijo, ki so jo v Univerzitetnih kliničnih centrih v Londonu in Kopenhagnu izvajali vodilni znanstveniki. Testiranje glasnosti, merjenje krvnega pritiska in lastna opažanja bolnikov so pokazala, da se je v času izvajanja testiranja pri 70% pacientov smrčanje zmanjšalo ali pa povsem izginilo.

Pri ostalih pacientih nosno pršilo Asonor ni bilo učinkovito, vendar pa so tudi ti pacienti poročali, da jim je izdelek pomagal, saj se zjutraj niso zbujali s suhim grlom.

Prepričani smo, da je nosno pršilo Asonor najboljši in najpreprostejši izdelek na tržišču. Veliko uporabnikov je z izdelkom zelo zadovoljnih in le nekaj je takih, ki so Asonor prenehali uporabljati. Od številnih uporabnikov dobivamo zelo pozitivne odzive.

Zaradi pozitivnih rezultatov uporabe našega izdelka smo se odločili posredovati informacije zdravnikom za ušesa, nos in grlo.

Nosno pršilo Asonor priporočamo ljudem, ki trpijo za blagim ali močnim smrčanjem. Ti pacienti so čez dan pogosto utrujeni in/ali imajo suho sluznico grla ter visok krvni pritisk.

Tipičen pacient je moški, star nad 35 let, z nezdravim načinom življenja (stres, kajenje, alkohol in nezdrava prehrana). Opažamo tudi, da za smrčanjem trpi vse več žensk. Nosno pršilo Asonor je alternativa laserski operaciji in pripomočkom za usta ali nos, ki se uporabljajo ponoči. Mnogi uporabniki teh pripomočkov se pritožujejo, da so neprijetne. Poleg tega pri laserskem posegu obstaja tudi določeno tveganje za nastanek neželjenih stranskih učinkov, ki se jih ne da odpraviti.

Mednarodne raziskave so pokazale, da imajo ljudje, ki smrčijo, nižjo kakovost življenja, ker so bolj izpostavljeni boleznim, kot so visok krvni pritisk, stres, zmanjšana seksualna funkcija, moten spanec, glavobol in zgodnja smrt. Na voljo je nekaj povezav do opisa teh študij tukaj >>