Medic

Asonor este dovedit clinic prin studii clinice cuprinzătoare efectuate de oameni de ştiinţă lideri şi Spitalele Universitare din Londra şi Copenhaga...

Asonor® a fost elaborat în anii 80 de câteva companii si oameni de stiinta de vârf din industria farmaceutica, dupa cercetari îndelungate.

 

Scopul a fost de a crea un produs care sa ne satisfaca clientii fara a compromite calitatea produsului. Prin urmare, am reusit sa ajungem la cel mai înalt nivel de eficienta si sa ne asiguram în acelasi timp ca produsul nu are efecte adverse.

 

Asonor este dovedit clinic prin studii clinice cuprinzatoare efectuate de oameni de stiinta lideri si Spitalele Universitare din Londra si Copenhaga. Testari efectuate cu responsabilitate, masuratori ale tensiunii si raspunsurile pacientilor au aratat ca 70% dintre acestia fie ca au sforait considerabil mai putin sau nu au mai sforait deloc în timpul perioadei de testare.

 

Asupra celorlalti din grup, Asonor a avut fie un efect prea mic fie nu a avut niciun efect. Totusi, raspunsurile din cadrul acestui grup au aratat ca produsul a ajutat persoanele care sufereau de gât uscat.

 

Asonor este, dupa parerea noastra, cel mai bun si mai simplu produs de pe piata. Un numar mare de utilizatori sunt multumiti de produs si doar putini dintre acestia au întrerupt folosirea lui. Prin urmare, avem informatii pozitive deosebite din partea clientilor.

 

Datorita acestor rezultate pozitive cu produsul nostru, am ales sa ne focalizam informatiile catre medicii specialisti ORL si medicii de Medicina Generala.

 

Asonor este recomandat pacientilor care experimenteaza sforait variind de la obisnuit pâna la puternic. Acesti pacienti adesea sufera de oboseala în timpul zilei si/sau o membrana mucoasa uscata si hipertensiune arteriala.

 

Pacientul este în mod tipic barbat peste 35 de ani cu un stil de viata nesanatos (stress, fumat, alcool si mâncare nesanatoasa). Experienta ne-a aratat ca din ce în ce mai multe femei sufera de sforait.

 

Asonor este alternativa tratamentului cu laser si a dispozitivelor pentru dormit, împotriva sforaitului care sunt folosite în gura sau în nas pe timpul noptii. Multi dintre utilizatorii de Asonor s-au plâns ca aceste dispozitive sunt incomode.

 

În plus, tratamentul cu laser comporta un anumit risc si are si efecte secundare care nu pot fi tratate.

 

Cercetarea internationala a aratat ca persoanele care sforaie au o calitate scazuta a vietii cu risc ridicat la afectiuni cardiovasculare, hipertensiune arteriala, stress, apetit sexual scazut, apnee obstructiva în somn, dureri de cap si deces prematur. Iata linkul la unele dintre aceste studii. Cititi mai multe aici.