Întrebări puse frecvent referitoare la Asonor®

Trebuie să folosiţi Asonor în fiecare seară înainte de culcare. Vă rugăm evitaţi să mâncaţi, să beţi sau să vă spălaţi pe dinţi după ce luaţi Asonor, deoarece acestea vor reduce eficacitatea produsului...

Întrebări puse frecvent

Am nevoie de reţetă sau de unde pot cumpăra Asonor?

Nu aveţi nevoie de reţetă pentru a cumpăra Asonor.

Care sunt efectele secundare folosind Asonor?

Nu există efecte secundare legate de utilizarea Asonor.

Cât durează efectul?

Cu 4 la 6 pulverizări în fiecare nară înainte de a merge la culcare, tratamentul va începe în mod normal să nu mai aibă efect după 7 până la 8 ore. În cazul în care efectul începe să dispară mai devreme sau pentru a prelungi efectul, măriţi doza la 6-8 pulverizări în fiecare nară.

Cum folosesc Asonor®?

Trebuie să folosiţi Asonor în fiecare seară înainte de culcare. Vă rugăm evitaţi să mâncaţi, să beţi sau să vă spălaţi pe dinţi după ce luaţi Asonor, deoarece acestea vor reduce eficacitatea produsului. Înclinaţi capul pe spate şi pompaţi în fiecare nară până când puteţi simţi soluţia în gât. De obicei, sunt suficiente 3 sau 4 pulverizări în fiecare nară. Soluţia lichidă nu trebuie să râmână în nas deoarece efectul are loc odată ce poate fi simţită în gât. Pompa a fost proiectată pentru a transmite un „jet” de soluţie mai degrabă decât un spray sau o pulverizare (folosite de alte produse de picături nazale) pentru a evita ca soluţia să rămână în nas. În general, Asonor va fi eficace încă din prima noapte, dar există şi cazuri rare când efectul nu se face simţit decât la 14 zile de la începerea utilizării.

Cum funcţionează Asonor?

Asonor înlătură eficient cauza sforăitului. Este un tratament uşor şi simplu, care vă eliberează de multe neplăceri pe care le provoacă sforăitul. Asonor lubrifiază şi înmoaie membranele mucoase din gât, întărind uşor musculatura gâtului, în acelaşi timp. Acest lucru înseamnă că respiraţia devine uşoară şi neobstrucţionată şi, în plus, previne gura uscată de dimineaţa, de care multe persoane care sforăie se plâng.

De ce Asonor nu are efecte asupra mea?

Asonor are efecte asupra a 3 persoane din 4. În cazul în care Asonor nu are efect, ar putea fi deoarece folosiţi produsul incorect. Pentru a vă asigura că îl folosiţi corect, citiţi paragraful „Cum folosesc Asonor?”. În cazul în care Asonor tot nu are efect, vă recomandăm să consultaţi un doctor, deoarece sforăitul poate fi provocat de alţi factori afară de sforăitul normal, cunoscut şi sub formă de „Sforăit Social”. Sforăitul se poate datora unei răceli, unei neregularităţi anatomice a nasului sau gâtului sau, în cazurile mai serioase, Sindromului de Apnee în Somn. În aceste cazuri, nu este recomandat Asonor.

De ce sforăim?

Sforăitul apare când avem respiraţia obstrucţionată. Aceasta se poate datora unei răceli sau unei neregularităţi anatomice a nasului sau gâtului. Totuşi, cea mai obişnuită cauză a sforăitului este atunci când muşchii gâtului sau din jurul gâtului se relaxează prea mult atunci când dormim. Aceasta face ca ţesuturile gâtului dumneavoastră să se lase, îngustând căile respiratorii. Presiunea din spatele gâtului va creşte, făcând ca uvula şi vălul palatin să vibreze. Aceste vibraţii sunt cele care creează sunetul sforăitului. Studiile arată că aproximativ 42% din populaţie sforăie, 60% din aceştia sunt bărbaţi şi 40% femei. Sforăitul este adesea descris ca Sforăit Social. O stare mai serioasă este cea numită Sindromul de Apnee în Somn, care afectează doar 2% din populaţie. Sforăitul poate duce la o scădere a calităţii vieţii sub forma afecţiunilor cardiovasculare, hipertensiunii arteriale, stressului, durerior de cap, SAS, apetit sexuale scăzut şi moarte prematură. Citiţi mai mult >>

De ce trebuie să fac ceva împotriva sforăitului ?

Există o mulţime de motive bune pentru asta. În primul rând, probabil că îi deranjează pe cei care trebuie să îl asculte toată noaptea. Apoi, este dăunător pentru sănătatea dumneavoastră. Studiile internaţionale au arătat că persoanele care sforăie au o calitate redusă de viaţă datorită migrenelor, durerilor de cap, afecţiunilor cardiovasculare, hipertensiunii arteriale, a unui apetit sexual redus şi a decesului prematur. Citiţi mai mult >>

Nu am găsit răspunsuri la întrebările mele, ce să fac?

În cazul în care nu aţi găsit răspunsurile la întrebările dumneavoastră, ne puteţi trimite un e-mail şi vă vom răspunde.  Daţi click aici pentru a trimite un e-mail.

Unde este produs Asonor?

Asonor este produs în UE într-o fabrică aprobată GMP.