Arts

Anti Snoring Devices, Snoring Devices

Asonor® ontwikkeld tijdens de jaren ’80 door enkele van de toonaangevende bedrijven en wetenschappers in de farmaceutische industrie na een behoorlijk onderzoek.

Het doel was om een product dat onze klanten zou voldoen, zonder afbreuk te doen aan de aan de kwaliteit van het product te maken. Zo waren we in staat om het hoogste niveau van effectiviteit te bereiken en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat er geen schadelijke effecten van het product.

Asonor is klinisch bewezen van uitgebreide klinische studies uitgevoerd door vooraanstaande wetenschappers en academische ziekenhuizen in Londen en Kopenhagen uitgevoerd. Geluid testen, bloeddruk meten en de patiënten zelf de antwoorden blijkt dat 70% van hen een aanzienlijk minder snurken of geen snurken helemaal niet, tijdens de test periode ervaren.

Op de overige groep, Asonor had weinig of geen effect. Maar de reacties uit deze groep bleek dat het product hadden mensen die vaak last van een droge keel geholpen.

Asonor is naar onze mening de beste en eenvoudigste product beschikbaar in de markt. Een groot aantal gebruikers zijn tevreden over het product en slechts enkele zijn gestopt het te gebruiken. Zo hebben we een zeer hoge positieve feedback van consumenten.

Als gevolg van deze positieve resultaten met ons product, hebben we gekozen om onze informatie richten naar het oor, neus en keel specialisten en huisartsen.

Als gevolg van deze positieve resultaten met ons product, hebben we gekozen om onze informatie richten naar het oor, neus en keel specialisten en huisartsen.

De patiënt is meestal een man meer dan 35 jaar met een ongezonde leefstijl (stress, roken, alcohol en ongezonde voeding). Onze ervaring heeft aangetoond dat meer en meer vrouwen last hebben van snurken.

Asonor is het alternatief voor laserbehandeling en anti-snurken slapen apparaten die worden gebruikt in de mond of de neus ‘s nachts. Veel van onze Asonor gebruikers hebben geklaagd dat deze apparaten niet prettig zijn.

Daarnaast is er een bepaalde gezondheidsrisico’s die laser behandeling is ook vormen en hebben een aantal bijwerkingen, die niet behandeld kunnen worden.

Internationaal onderzoek toont aan dat snurkers hebben een afname van de kwaliteit van het leven met een hoog risico op hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, stress, verminderde seksuele functie, obstructieve slaap apneu, hoofdpijn en vroegtijdig overlijden. We hebben verbonden een aantal van deze studies. Lees hier meer