Over Asonor

Elke keer voordat u gaat slapen dient u Asonor® te gebruiken.Houd uw hoofd achterover en spray 4 – 6 keer per neusgat. U voelt dat Asonor® achter in uw keel komt. Dit is belangrijk omdat Asonor® zowel de neus- als keelholte dient te bereiken voor het beste resultaat. Nadat u Asonor® heeft gebruikt, adviseren wij u niet meer te eten, te drinken of uw mond te spoelen.Asonor® werkt snel. Veelal bemerkt u al binnen enkele dagen resultaat. Als het resultaat niet direct wordt bereikt, adviseren wij u tenminste 14 dagen met Asonor® door te gaan.

De oplossing bij snurken: Asonor®  
Asonor® is een neusspray die het snurken op eenvoudige wijze aanpakt.   
Hoe werkt Asonor®?  
Anders dan andere anti-snurksprays wordt Asonor® toegediend door de neus. Hierdoor werkt Asonor® in het hele gebied van neus- en keelholte en niet alleen in de keel. Asonor pakt het snurken aan door het slijmvlies in de doorgang van neus- naar keelholte te smeren en te verzachten. Het zorgt er ook voor dat de spieren in deze omgeving lichtjes aanspannen. Dit betekent dat de ingeademde lucht makkelijker passeert en snurken minder of niet meer optreedt. Als u Asonor gebruikt, bemerkt u waarschijnlijk ook dat ’s ochtends uw mond/ keel minder droog aanvoelt.  
Hoe gebruikt u Asonor® 
Elke keer voordat u gaat slapen dient u Asonor® te gebruiken.
Houd uw hoofd achterover en spray 4 – 6 keer per neusgat. U voelt dat Asonor® achter in uw keel komt. Dit is belangrijk omdat Asonor zowel de neus- als keelholte dient te bereiken voor het beste resultaat. Nadat u Asonor heeft gebruikt, adviseren wij u niet meer te eten, te drinken of uw mond te spoelen.
Asonor® werkt snel. Veelal bemerkt u al binnen enkele dagen resultaat. Als het resultaat niet direct wordt bereikt, adviseren wij u tenminste 14 dagen met Asonor door te gaan.
Belangrijk: elke keer voordat u gaat slapen dient u Asonor® te gebruiken. Wanneer u stopt met het gebruik van Asonor, zal het bereikte resultaat verloren gaan.