FAQ over Asonor®

Bookmark our ”Frequent Asked Questions” site

Heeft u behoefte aan een recept en waar kan ik kopen Asonor?

U hoeft niet een recept om Asonor te kopen.

Hoe gebruik ik Asonor ® anti snurken oplossing?

Men moet gebruiken Asonor elke avond voor het naar bed gaan. Vermijd eten, drinken of je tanden poetsen na het innemen van Asonor, omdat dit de effectiviteit van het product te verminderen.

Kantel uw hoofd en pomp in elk neusgat tot u de oplossing voelen in je keel. Meestal, 4 tot 6 pompen in elk neusgat zijn voldoende. De vloeistof oplossing mag niet blijven in de neus, als het effect vindt plaats als het eenmaal kan worden gevoeld in de keel.

De pomp is ontworpen om een ‘jet-stream “van de oplossing in plaats van een spray of verneveling (die andere neusdruppels producten gebruiken) aan de oplossing een verblijf in de neus te voorkomen leveren.

In het algemeen zal Asonor worden van kracht vanaf de eerste nacht, maar in zeldzame gevallen het effect zal plaatsvinden voor maximaal 14 dagen niet te nemen na het begin van het gebruik..

Zie de Asonor how-to-use Video:

Hoe lang zal het effect duren?

Met 4 tot 6 pompen in elk neusgat voor het slapengaan, zal het effect van de behandeling normaal beginnen te verminderen na 7 tot 8 uur.

Als het effect begint te eerder verminderen of om het effect te verlengen, de dosering verhogen tot 6-7 pompen in elk neusgat.

Hoe werkt Asonor werk?

Asonor verwijdert effectief de oorzaak van snurken. Het is een gemakkelijke en eenvoudige behandeling, die u ontlast van veel, zo de overlast snurken veroorzaakt. Asonor smeert en verzacht de slijmvliezen in de keel, terwijl ook enigszins de spieren in de keel vast te zetten. Dit betekent dat de ademhaling gemakkelijk en vrij, en bovendien voorkomt dat de droge mond dat veel snurkers klagen over in de ochtend.

Ik heb niet de antwoorden op mijn vraag, wat moet ik doen?

Als je niet de antwoorden vindt op uw vraag kunt u ons een e-mail en wij zullen reageren op je. Klik hier om een email te sturen.

Waar is Asonor geproduceerd?

Asonor wordt geproduceerd in Denemarken en Duitsland op onze GMP-en farmaceutische erkende bedrijven.

Waarom doen we snurken?

Snurken ontstaat wanneer onze ademhaling wordt belemmerd. Dit kan te wijten zijn aan een koude of een anatomische onregelmatigheid in de neus of keel.

Echter, de meest voorkomende oorzaak van snurken is wanneer de spieren in en rond de keel te ontspannen te veel als we slapen. Dit zorgt ervoor dat je keel weefsels te verzakken, vernauwing van de luchtwegen. De druk aan de achterkant van de keel zal stijgen, waardoor de huig en het zachte gehemelte te trillen. Het zijn deze trillingen die het geluid van snurken te creëren.

Studies tonen aan dat ongeveer 42% van de bevolking snurkt, van deze 60% zijn mannen en 40% vrouwen. Snurken wordt vaak beschreven als Social Snurken. Een ernstige aandoening heet slaapapneu, die alleen van invloed op 2% van de bevolking.

Snurken kan leiden tot een afname van de kwaliteit van leven in de vorm van een hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, stress, hoofdpijn, OSA, verminderde seksuele functie en vroegtijdig overlijden. Lees meer>>

Waarom werkt Asonor niet op mij?

Asonor werkt voor 3 van de 4 mensen.
Als Asonor niet werkt, kan het zijn dat u het product verkeerd gebruikt. Om te zorgen dat u het goed gebruikt, lees de “Hoe gebruik ik Asonor?” Paragraaf.
Als Asonor nog steeds niet werkt, is het raadzaam om een arts te bezoeken, zoals snurken kan worden veroorzaakt door andere factoren dan normaal snurken, ook wel bekend als “Sociale Snurken”.

Het snurken kan te wijten zijn aan een verkoudheid, een anatomische onregelmatigheid in de neus of keel, of in meer ernstige gevallen Slaap Apneu. In deze gevallen Asonor wordt niet aanbevolen.

Waarom zou ik iets over mijn snurken?

Er zijn veel goede redenen voor. Ten eerste, het stoort waarschijnlijk degenen die het moeten er naar luisteren ‘s nachts. Ten tweede is het schadelijk voor uw gezondheid.

Internationale studies tonen aan dat snurkers een verminderde kwaliteit van leven, als gevolg van migraine, hoofdpijn, hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, verminderde seksuele functie en vroegtijdige dood. Lees meer >>

Wat zijn de bijwerkingen door het gebruik Asonor?

Er zijn geen bijwerkingen verbonden aan het gebruik Asonor.