ιατρός

Doctors-Male+Female_spray.JPG

Ιατρικές πληροφορίες

Asonor ® ήταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80 αναπτύχθηκε από μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες και οι επιστήμονες στη φαρμακευτική βιομηχανία.Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα προϊόν, το οποίο θα ικανοποιεί τους πελάτες μας χωρίς να διακυβεύεται το προϊόν. Με τον τρόπο αυτό μπορέσαμε να φθάσουν στο υψηλότερο επίπεδο ισχύος και την ίδια στιγμή να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δυσμενείς επιπτώσεις ήταν παρόντες.

Προκαταρκτική επιστημονική έρευνα στην Αγγλία ήταν το υπόβαθρο για την πολύ περιεκτική κλινικές μελέτες, που διεξήχθησαν στη δανική Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (Rigshospitalet) που καλύπτουν 278 άτομα.

Ο ηχητικός έλεγχος, μέτρηση της πίεσης του αίματος και οι ασθενείς τις δικές απαντήσεις έδειξαν ότι το 65% είτε παρουσίασαν σημαντικά μειωμένη ροχαλητό ή δεν ροχαλητό καθόλου κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.

Από τους υπόλοιπους της ομάδας Asonor είχε μόνο ελάχιστη ή καμία επίδραση. Ωστόσο οι απαντήσεις από αυτή την ομάδα έδειξε ότι το προϊόν είχε βοηθήσει τα άτομα που συνήθως υποφέρει από ξηρότητα του φάρυγγα.

Asonor είναι κατά τη γνώμη μας το καλύτερο και πιο απλό προϊόν που χρησιμοποιείται στην αγορά. Ένας μεγάλος αριθμός των χρηστών είναι ικανοποιημένοι με το προϊόν και μόνο λίγοι έχουν σταματήσει τη χρήση του. Αντίθετα έχουμε μια πολύ μεγάλη θετική ανταπόκριση των καταναλωτών.

Εξαιτίας αυτών των θετικών αποτελεσμάτων με το προϊόν μας, έχουμε επιλέξει να επικεντρωθεί η πληροφόρηση μας απέναντι στα αυτιά, τη μύτη και το λαιμό τους ειδικούς και το GP.

Asonor συνιστάται για τους ασθενείς ότι η εμπειρία συνηθισμένο για τα βαρέα φορτηγά ροχαλητό.
Αυτοί οι ασθενείς συχνά υποφέρουν από κόπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και / ή ξηρό βλεννογόνων και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Ο ασθενής είναι συνήθως άνδρας άνω των 35 ετών με ανθυγιεινό τρόπο ζωής (άγχος, το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα ανθυγιεινά τρόφιμα). Εκτός από αυτό έχουμε την εμπειρία ότι όλο και περισσότερες γυναίκες υποφέρουν από το ροχαλητό.

Asonor είναι η εναλλακτική λύση στη θεραπεία με λέιζερ και να κοιμάται με συσκευές που χρησιμοποιούνται στο στόμα ή τη μύτη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πολλοί από τους χρήστες Asonor μας έχουν παραπονεθεί ότι αυτές οι συσκευές είναι άβολα.

Εκτός από αυτό, υπάρχει κάποιος κίνδυνος ότι η θεραπεία με λέιζερ θα προκαλέσει κάποιες παρενέργειες που δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται.

Η πλήρης έκθεση μπορεί να ζητηθεί από TannerMedico A / S σε info@tannermedico.com