Suositukset

Apu kuorsaukseen

Kuorsausta ehkäisevät tuotteet – Asiakkaiden palautteita

Asiakkaiden palautteita – Apu kuorsaukseen Tämä tuote vaikutti toimivan niin hyvin, että aion ostaa toisenkin pullon! En ole herännyt mieheni kuorsaukseen keskellä yötä moneen viikkoon! Tämä aine on mahtava!

J. Cheramie(USA)

 

On hienoa, että niin mahtava tuote kuin Asonor on saatavilla Australian markkinoilla. Aloitettuani uuden parisuhteen huomasin, että minulla on paha kuorsausongelma. Koska kumppanini on herkkäuninen, hänen unensa oli useimpina öinä katkonaista tai hän joutui siirtymään toiseen makuuhuoneeseen. Se oli turhauttavaa meille kummallekin, joten minun piti nopeasti etsiä ratkaisu ongelmaan. Ensin kokeilin tavanomaisia keinoja, kuten nukkumisasennon vaihtamista, mutta niistä ei ollut apua. Sitten kokeilin useita “erittäin tehokkaiksi” mainostettuja tuotteita, kuten (a) kuorsauskiskoja ja (b) sierainten laajentajia, mutta niistä oli vain vähän tai ei ollenkaan apua. Koin nämä tuotteet epämukaviksi ja hankaliksi, ja usein ne siirtyivät paikaltaan yön aikana. Vaikka joskus onnistuinkin pitämään niitä, ne eivät oikeastaan toimineet kunnolla ja johtivat siihen, että uneni häiriintyi ja katkeili pahasti. Turhauduttuani näihin tuotteisiin kävin lääkärillä, jolta sain lähetteen korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärille tarkoituksena selvittää, voisiko ongelman korjata leikkauksella. Osana tätä prosessia minun piti mennä ennen kirurgin tapaamista sairaalassa toteutettuun unitutkimukseen. Minua myös varoitettiin, että prosessista tulisi kallis ja kivulias, minkä lisäksi onnistumisen mahdollisuudet olisivat vähäiset. Olin kuitenkin halukas käymään prosessin läpi, jotta voisin säilyttää terveen parisuhteen kumppanini kanssa ja taata hyvät yöunet meille kummallekin! Juuri ennen kuin minun piti tavata kirurgi, löysin Asonor-nenäsumutteen internetistä ja päätin kokeilla sitä. Se kuulosti lupaavalta ja ajattelin, ettei minulla ole mitään hävittävää. Voin ilokseni ilmoittaa, että tuote toimi ensimmäisestä yöstä lähtien. Tuotteen käyttö on kätevää ja helppoa. Sekä kumppanini että minä nukumme nyt hyvin, eikä minun tarvitse enää harkita hurjaa leikkausprosessia. En voi ylistää tuotetta tarpeeksi – se on pelastanut parisuhteeni!

Mark T (Australia)

 

Asonor toimii minulla. Vaimoni ei kuitenkaan ollut iloinen huomatessaan, että hän pitää yöllä enemmän meteliä kuin minä, koska minä nukun kuin vauva enkä päästä ääntäkään. Nyt me molemmat käytämme Asonoria ja nukumme hyvin.

Dave V. (Uusi-Seelanti)

 

Paras tuote olen yrittänyt unissani on parantunut ja olen enemmän levänneenä

Benny J. (Denmark)

 

Pidin erillistä makuuhuonetta ja konsultointi lääkäri näki mainoksen ja yritti tuote viimeisenä keinona. Se on ollut loistava hankinta, hyödyttää koko perhettä.

Per J. (Denmark)

 

Olin niin vaikuttunut, kun yritin sitä ensimmäistä kertaa. Voin nyt hengittämään paljon helpommin ja ei kuorsata enää.

Carina B. (Scandinavia)

 

KIITOS ASONOR! OLET LIFE SAVER! Voisitteko välittää kenen se koskee, että olen niin kovin tyytyväinen tuotteeseen ASONOR! Se todella toimii !!!!!!! Mieheni oli iso kuorsaaja ja häviäisin paljon unta. Tein hänen mennä ulos ja ostaa joitakin ja se on tehnyt tällaista eroa. Monet tuotteet väittävät työtä, mutta tämä todellakin.

JackieR. (Australia)

 

Assistentti apteekissa pyytänyt mielestäni tuotteen kuten hän itse kuorsaa ja haluaisivat kokeilla it.PS: Olen nyt toinen pullo.

Bruno S. (Denmark)

 

I am very satisfied with the effect of Asonor

Niels T. (Denmark)

 

Mieheni ei enää valittaa minun kuorsaus

Ester L. (Norway)

 

On hienoa – unissani on parantunut huomattavasti ja tunnen paljon enemmän hereillä aamulla

Lars K. (EEC)

 

Asonor auttaa kun en enää herätä päänsärky aamulla, joka usein muuttuu migreeni myöhemmin päivällä, nukun kaikuluotain yöllä

Majbrit M. (EEC)

 

Se on suuri ja toimii

Frederikke J. (EEC)

 

En vain voi nukkua, jos en käytä Asonor – se on ihana!

Kirsten P.

 

Asonor on loistava tuote, joka on lähes kokonaan hävittää minun erittäin huono kuorsaa. Sekä itseni ja vaimoni nukkua paremmin yöllä nyt.

Henrik A.

 

Olen tyytyväinen vaikutus kuorsaus, mutta olen valitettavasti vielä kuiva suuhun aamulla.

Poul S.

 

Olin herännyt minun omaa kuorsausta. Nyt kumppanini on huomannut, että olen vain hengittää hyvin raskaasti.

Inger M.

 

Asonor on lähes pysähtynyt minun kuorsaus. On ollut muutaman kerran, kun se ei ole toiminut, mutta se on todennäköisesti vaikuttaa myös syvyyttä minun nukkua

Peter H.

 

Brilliant – on toinen pullo

Bjarke A.

 

Rakkaus produkt

Arne M.

 

Asonor on paras – olen käyttänyt sitä 3 vuotta nyt

Povl N.

 

Olen hyvin levänneenä aamulla ja vaimoni pysyy nyt vierelläni koko yön. Hänellä oli tapana valittaa, että käytin lakata hengittämästä lyhyen aikaa yöllä.

Karl S.

 

Ennen kuin aloin käyttää Asonor olisin kuorsaa joka yö, mutta nyt se ei tapahdu kovin usein ja vain lievästi.

Rene K.

 

Se toimii!

Peter S.

 

On auttanut minua niin paljon, että minun kuorsaus on hävinnyt lähes kokonaan.

Verner K.

 

Asonor on erittäin tehokas.

Niels E.

 

Muutaman päivän näin selvä parannus.

Birgit M.

 

Pidän todella sitä.

Leo T.

 

Olen käyttänyt sitä 6 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen.

Svend Åge O.

 

Käytin kärsivät erittäin huono uniapnea, joka on nyt poissa. Nukun läpi koko yön nyt joka on jotain en ole tehnyt pitkään aikaan.

Else R.

 

Paljon parempi ja rauhallisempi yöunet.

Lene T.

 

Chrischurch / South Island Farmaseutti (NZ) löytyi Asonor pysäytti hänet kuorsaus alkaen ensimmäisenä yönä, vaimo saa hyvin järkyttynyt hänen kanssaan, jos hän unohtaa käyttää sitä!

Chrischurch

 

Asonor-paras uusi tuote, koska sähköä! Kun herätä kuorsata vapaa nukkua, tunnen rejuvenated ei kavenneta.

NZ user
New Zealand

 

Asonor luovan tapa lisätä Asonor teidän nukkumaanmenoaika rutiini on ilmiömäinen tuloksia, se todella toimii, ei enää potkuja säärissä, kyynärpäissä suolistossa, vain kunnon yöunista.

NZ user

 

Herään ja vaimoni puhuu yhä minulle, olemme molemmat uudelleen freshed muusta kuin unihäiriöitä.

NZ user

 

Asonor, ero on uskomaton, käytin varmaan tarvitaan enemmän unta mutta ilman kaiken energiani vuonna kuorsaus, saan todella levätä.

NZ user

 

Asonor-enää huutamalla tai tönäisi yöllä roll over!

NZ user

 

Asonor tarkoittaa vaimoni ja minä vielä nukkua yhdessä.

NZ user

 

Isäni on kuorsaus yötä päivää. Käyttöön tämän, hänen kuorsaus vain meni pois! ehdottoman toimii!

Kellum Ho (USA)